26 Ocak 2015 Pazartesi

İzmir 112'de Yaprak Dökümü...

www.personelsaglik.com’un Sağlık Robin Hood’ları diye haber yaptığı Duğral, İzmir İl Sağlık Müdür Yardımcısı oldu. ''112’nin Babası'' olarak nitelendirilen , görevden alınan İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Turhan Sofuoğlu’nun görev ve yetkilerinin Duğral’a verildiğini söylendi.

Balçova Toplum Sağlığı Merkezi Eski Sorumlu Hekimi Dr. Yenal Duğral, evlerde kullanılmayan tıbbı cihaz, tekerlik sandalyeleri alıp ihtiyaç sahibi hastalara verdiği çalışmalarla sesini duyurmuştu.

Bu arada Dr.Yenal Duğral'ın göreve gelmesinden sonra 112 Başhekimliği Yönetim Kadrosu'nda da birçok değişiklik oldu.Toplamda 4 başhekim yardımcısının görev yeri değişti.Değişimlerin devam edeceği konuşulmakta.

Yıllardır başarılı çalışmalara imza atan İzmir 112 'deki bu değişimi , yetkililer tarafından ''yeniden yapılanma'' olarak adlandırıyor.

Dr.Yenal Duğral Kimdir?

1973 Bornova doğumlu pratisyen hekimdir.9 Eylül Üniversitesi 2001 mezunudur.Adını 2007'de başhekimliğine geldiği  Dr. Ali Menekşe Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ndeki çalışmalarla duyurdu.Göreve geldikten sonra hastanenin adeta çehresini değiştiren Duğral,buna rağmen mütevaziliğini korumasıyla tanındı.Ardından 2012 de ''Sağlıkta Dönüşüm'' projesi çerçevesinde Giresun'da acil servis hekimliğine geçti ve ardından Giresun İl Sağlık Müdür Yardımcılığı'na getirildi.2014 yılında İzmir Balçova İlçe Sağlık Müdürü oldu.Ocak 2015'te de yeni görevine başlamıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Her türlü yorumlarınız...