11 Eylül 2010 Cumartesi

İngiltere'den bir ders:Hastalık yoktur, hasta vardır....

İngiltere son yılların en büyük trajedisini konuşuyor. 10 doktor gezdi ama hiçbiri onun mide kanseri olduğunu anlamadı. İşte skandal olayın perde arkası ve beklenen acı son...

Mide ağrısı, kanlı istifra ve iştah kaybı nedeniyle hayatı cehenneme dönen 43 yaşındaki Angela Skeffington aylarını doktor muayenesine harcadı. Gittiği her doktor sürekli Skeffington’ın daha hafif besinler yemesi gerektiğini tavsiye etti. Durumunun ciddi olmadığını düşünen 10 doktor kadını ciddi kontrollerden geçirmeyerek Skeffington’ın depresyona girdiğini söyledi. Fakat Skeffington’ın gittiği son doktor üç çocuk annesinin mide kanserine yakalandığını söyledi.

Ölümcül bir hastalığın pençesine düştüğünü anlayınca büyük tepki gösteren Skeffington doktorlara ve sağlık sistemine ateş püskürdü.

Gazetecilere konuşan Skeffington “Bütün belirtileri saydım fakat beni dinlemediler. Bana bir hayvana davrandıklarından daha kötü davrandılar. Erken teşhis koysalardı böyle olmazdı” dedi. Yalnızca birkaç haftalık ömrü kalan Skeffington ocak ayında torun beklediklerini fakat onu asla göremeyecek olmanın üzüntüsü içinde olduğunu söyledi.

Kaynak:vatan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Her türlü yorumlarınız...